RSS

This is Me,Then?

Ok, lets make a brief..

My full name is Asep Gunawan, but when I was 2 years old, since I was sick – and in Javanese culture, it could be caused by the ‘inappropriate name’, so my luvly mom gave Taufik Jamaludin as my second name. That’s why I’ve been called Opik ;) * I didn’t make it by myself  :p

I am muslim😀. I was born on September, 29 1986 in Bandung, my hometown. I lived with my luvly mom, Hasanah – she’s a primary school teacher; my luvly dad, Didi Hasandisastra – he’s a private worker at Textile Company in Bandung and Majalaya; my two little angels, Diana ‘Genot’ Wulandari – she just graduated and now works at Private Company, and Diah ‘Wokwok’ Puspita Dewi – she’s in her last year of Junior High School. I lived also with my luvly Grandpa, he was a Civil Servant.

Now, I live in Sumedang, my second hometown. I just moved here on June 2011. The very first place where I work in here is in Mentari Preschool, sekolah yang baru banget berdiri ini, alhamdulillahnya memberikan kepercayaannya kepada saya untuk bisa ’diulik’😀. Besides, to enrich my knowledge in English, jadi dosen ternyata cukup menantang dan mengasikan.. Entah mengapa buku”  sekarang menjadi jauh lebih menarik untuk dibaca, secara – jadi dosen bukan berarti malu”in diri sendiri di depan umum khan dengan ilmu yang seadanya? *dan ketika menjadi dosen ini baru ngeh pentingnya nonton Bola, apalagi pas megang British Culture – Euro Cup was a must :’)

I love reading, kalo mudik – oleh” yang wajib dibawa ke Sumedang ya buku *belum nemu toko buku diskon di Sumedang :p. Besides, I love music, kegiatan mandi pagi kalo ga sambil nyanyi bagaikan mandi ga pake sabun – hampa.. *perumpamaan yang aneh.. Tetapi mungkin sebatas penikmat musik, kalau untuk bermain – ini keyboard di kosan masih nganggur :’). I also love watching movies, previous years ago – watching ‘a must to see movie’ was a must in the premiere, the very first day.. Udah di Sumedang, harus bisa legowo bersabar, ga nonton di hari pertama + mahal pula *kalo pulangnya pas weekend aja😥

Now, I found my new hobby – writing. Ideas without realization will bring you no-where. Kebanyakan mikir, ga dilakuin, rugi, so at least I write it down, biar kalo lagi semanget lagi, bisa direalisasikan ide-ide yang tertunda😉. Lagian juga ada keinginan untuk memperhalus bahasa, biar tar pas bikin jurnal penelitian lebih lancar😀.

So here I am, a liquid flame, a fire which can make you feel warm – but in some times, can burn also😉

Aug, 30 2012, 10:30 pm

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: